Opplev også: København | Hirtshals | Aalborg

 
Fergen til Frederikshavn seiler ut fra Oslo med masse forventningsfulle passasjerer

Ombord på fergen til Frederikshavn er det gode muligheter for shopping. Faktisk veldig gode muligheter.
Underholdning for de minste om bord i fergen - god adspredelse på veien til Frederikshavn

Reise til Frederikshavn

Ferge Oslo-Frederikshavn

Hver dag går det ferge fra Oslo til Frederikshavn. Etter adskillige ombygginger de siste årene fremstår fergen nå mer som et cruiseskip og har et godt tilbud både når det gjelder mat, barer, underholdning og taxfree-salg. Lugarer fås i alle prisklasser fra enkle med køyeseng til luksuriøse lugarer med "kapteinutsikt" og gode fasiliteter. Fergen har avgang på ettermiddagen fra Oslo og ankommer Frederikshavn neste morgen, mens turen tilbake igjen går på dagtid.

NB: Husk det er nye avgangstider for fergen mellom Oslo og Frederikshavn. Fergen seiler nå fra Oslo klokken 19.00 (altså tidligere enn før) og fra Frederikshavn klokken 09.00. Oppmøtetid er senest 30 minutter før avgang for alle som har betalte billetter. For de med ubetalte billetter, er regelen 1 time før avgang.

Raskt til motorveien, kort til sentrum av Frederikshavn

Fergen til Frederikshavn legger til rett i utkanten av sentrum. De som skal reise ut av Frederikshavn nyter godt av en god tilførselsvei til motorveien og ut av byen, mens de som skal til Frederikshavn by kun har ett par minutters kjøring/spasertur på ringveien.

Ferge til Danmark - fergen seiler mellom Oslo og Frederikshavn

Ferge til Frederikshavn

Reis med ferge fra Oslo til Frederikshavn. Underveis nyter du en god middag, spa-anlegget og gode venners selskap!

Bestill billetter til Frederikshavn

Stor variasjon på hotellene i Frederikshavn - mange gode hoteller i sentrum

Hotell i Frederikshavn

Finn ditt hotell i Frederikshavn - alle prisklasser og klasser. Flere hotell i gåavstand fra fergen.

Bestill hotell i Frederikshavn

Arne Brimi setter standarden - kokkene om bord følger opp

Det er ikke sparekniven som svinges når rettene om bord i fergen blir bestemt. Arne Brimi er med og utvikler og sammensetter menyene, så standarden settes høyt. Fokuset ligger tydelig på bruk av gode råvarer i tradisjonsrike retter, med en liten tvist i sammensetningen som gir maten det lille ekstra. Når dere skal spise, kan dere velge mellom Metropolitan (a la carte), Taste Buffetrestaurant eller småretter i Forza Bar. Det er lurt å forhåndsbestille måltidene, da restaurantene ofte er fulle til de mest populære spisetidene.

Dropp bilen, ta bussen til Oslo

Fra store deler av Østlandet har man nå muligheten til å droppe bilen, og heller ta bussen frem og tilbake. Ikke bare slipper dere unna bilturen, men sparer dere også for eventuelle parkeringsproblemer i Oslo. For selv om fergerederiet har parkeringsplasser, er det et begrenset antall. I skrivende stund går det busser fra Lillehammer (+Gøvik og Elverum), Kongsberg, Sarpsborg og Mysen - alle har selvfølgelig stopp underveis. Og siste holdeplass er på fergeleiet, slik at dere slipper å gå rundt i Oslo.

Her har vi brakt en smakebit av hva dere får av tilbud om bord i fergen - les mer på taferge.com: Oslo - Frederikshavn

 

Opplevelser i Frederikshavn

 

© 2020 Opplev Frederikshavn